Η δυσμηνόρροια αποτελεί μία δύσκολη κατάσταση για κάθε γυναίκα. Πως θα μπορούσαμε να κάνουμε τις μέρες αυτές λιγότερο «δύσκολες»;

Το σημερινό θέμα ανοίγει έναν τεράστιο κύκλο θεμάτων , ο οποίος αφορά τις γυναίκες άμεσα αλλά και τους άντρες σε έμμεσο βαθμό , μιας και κανείς δεν θέλει να βλέπει τον διπλανό του να υποφέρει τόσο παθολογικά όσο και ψυχολογικά. Η φθορά είναι συνεχής μιας και ο κύκλος της γυναίκας έχει διάρκεια περίπου έναν μήνα , οπότε το πρόβλημα χτυπά ξανά και ξανά. Όλο και περισσότερες γυναίκες περνούν δύσκολα κατά την διάρκεια αυτών των ημερών διότι ο τρόπος ζωής είναι αρκετά δύσκολος για οποιαδήποτε γυναίκα.

            Είναι απόλυτα φυσιολογική διαδικασία για οποιαδήποτε γυναίκα όλο αυτό που περνά , δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να υποφέρει κάθε μήνα και να μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Υπάρχουν λύσεις ώστε να γίνει πιο ανώδυνο για κάθε γυναίκα. Τι ακριβώς όμως είναι η δυσμηνόρροια και γιατί συμβαίνει;

            Κατά αρχήν ο γυναικείος κύκλος ονομάζεται έμμηνος κύκλος και το φαινόμενο εμμηνόρροια. Η περίοδος λοιπόν είναι ένα φαινόμενο το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε 28 ημέρες και διαρκεί από τρεις έως πέντε μέρες. Μία μορφή αιμορραγίας κάνει την εμφάνισή της , με μία ποσότητα απώλειας αίματος από 10-80 ml να ακολουθεί του φαινομένου ανάλογα πάντα με την περίπτωση. Οι συγκεκριμένες ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον γυναικείο οργανισμό στον οποίο γεννάται επιπλέον ανάγκη για σίδηρο λόγω της απώλειας αίματος.

            Ο έντονος πόνος κάνει την εμφάνισή του κάτι το οποίο επιστημονικά εξηγείται λόγω των συσπάσεων της μήτρας , οι οποίες είναι υπεύθυνες για αρκετές κράμπες στην περιοχή. Κάποιες γυναίκες υποφέρουν περισσότερο ενώ για κάποιες άλλες το φαινόμενο δεν επηρεάζει καθόλου τον οργανισμό τους. Όταν τα συμπτώματα είναι εξαιρετικά βαριά η πάθηση ονομάζεται δυσμηνόρροια και κάνει την ζωή των γυναικών ακόμα δυσκολότερη.

            Πέρα του παθολογικού κομματιού η δυσμηνόρροια επηρεάζει και το ψυχολογικό κομμάτι της γυναίκας. Τόσο ο έντονος πόνος όσο και οι αλλαγές οι οποίες διαδραματίζονται στον οργανισμό , επηρεάζουν και την ψυχολογική κατάσταση της ασθενούς. Πέρα του πόνου στην περιοχή της κοιλιάς και τις διάφορες ημικρανίες παρατηρούνται συχνά φαινόμενα κατάθλιψης , αίσθημα φουσκώματος , έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας.

            Πίσω από το πρόβλημα είναι στημένη μία ολόκληρη βιομηχανία με απόλυτο σκοπό το κέρδος. Παυσίπονα και άλλα καταπραϋντικά έχουν την τιμητική τους. Γενικά έχουν όλοι μπει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης ο οποίος όμως δεν αποτελεί τον βέλτιστο. Τουλάχιστον όχι τώρα με την εφαρμογή του Βιοσυντονισμού να είναι ήδη εδώ.

            Η νέα μέθοδος , την οποία η εταιρία Biomedis εξασφαλίζει αποκλειστικά για εσάς μέσα από τις συσκευές της , αποτελεί ιδανική λύση για κάθε γυναίκα. Ο Βιοσυντονισμός είναι σε θέση να απαλλάξει από τον εφιάλτη , ρυθμίζοντας τα ζωτικά όργανα αλλά και τις αντιδράσεις τους. Καταφέρνει να απομακρύνει τα συμπτώματα των «δύσκολων» ημερών κάνοντας τις συγκεκριμένες μέρες να μην διαφέρουν σε τίποτα από τις υπόλοιπες. Μέσα στις συσκευές έχετε την δυνατότητα να βρείτε έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων που θα σας βοηθήσουν , ανάλογα πάντα και με την αιτία του προβλήματος. Σε περισσότερο σύνθετες περιπτώσεις μία διάγνωση ίσως είναι αναγκαία για να ανακαλύψουμε ακόμα πιο βαθιές ρίζες του προβλήματος.

            Τα γυναικολογικά προβλήματα που ταλαιπωρούν είναι αρκετά. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσουμε να κατασκευάσουμε μία ενότητα η οποία θα αναφέρεται σε αυτόν τον κλάδο προβλημάτων. 
Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2015/04/dysminorroia-biomedis.html#ixzz3YtEdDhC5

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :