Πως θα προστατευθείτε από τις φθινοπωρινές ιώσεις και το κρυολόγημα με το βιοσυντονισμό

Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος με συνεχείς εναλλαγές της θερμοκρασίας, κάτι που επηρεάζει σημαντικά την εμφάνιση μιας ίωσης, ιδίως όταν η εναλλαγή της θερμοκρασίας συνδυάζεται με αυξημένη υγρασία, κακή διατροφή, κούραση, κάπνισμα κ.α.




    Όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να εισχωρήσουν στον οργανισμό ιοί και να τον προσβάλουν με διάφορες λοιμώξεις (όπως ρινοφαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα κ.ά.). Ιδιαίτερα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής που περιλαμβάνει πολλές στρεσογόνες καταστάσεις και πολλές υποχρεώσεις εξασθενεί τον οργανισμό και τον κάνει πιο ευάλωτο στις λοιμώξεις.

    Οι ιώσεις προκαλούνται από ιούς οι οποίοι είναι ενδοκυτταρικά παράσιτα. Μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο, κυρίως μέσω του βήχα και του φταρνίσματος. Η δράση τους γίνεται με την εισχώρηση τους στον οργανισμό, μέσω της προσκόλλησης τους στο εσωτερικό της μύτης ή του λάρυγγα.  

     Οι ιοί μολύνουν τα κύτταρα του οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό τους υλικό στο γονιδίωμα αυτών και με αυτό το τρόπο συνεχίζουν τον πολλαπλασιασμό τους, δια των μηχανισμών αντιγραφής, μεταγραφής και μετάφρασης του κυττάρου. Έτσι γίνονται επιβλαβείς για τον οργανισμό, αφού εξαπλώνονται στο αναπνευστικό σύστημα και μερικές φορές και στα πνευμόνια.

     Το ανοσοποιητικό σύστημα προσπαθεί να αμυνθεί με την αποστολή στις μολυσμένες περιοχές λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία και λειτουργούν ως αντι-μολυσματικοί ''πολεμιστές''.

     Το κοινό κρυολόγημα είναι το συχνότερο μεταδοτικό νόσημα της εποχής, το οποίο διακρίνεται από βουλωμένη μύτη, βήχα, καταρροή, πονόλαιμο και πυρετό.

     Το κοινό κρυολόγημα προκαλείται από πολλούς, διαφορετικούς τύπους ιών. Μεταδίδεται μέσω επαφής με εκκρίσεις του πάσχοντα και αναπτύσσεται σταδιακά.

     Η γρίπη εκδηλώνεται απότομα, η προσβολή της είναι πιο σοβαρή και διαρκεί περισσότερο. Τα συμπτώματα της γρίπης, επίσης, συνοδεύονται από πυρετό, βουλωμένη μύτη, καταρροή, βήχα, αλλά και πονοκέφαλο, ρίγη, μυαλγίες, κακουχία, φτερνίσματα. Τα παιδιά μπορεί να εμφανίσουν ναυτία και εμέτους.

     Σύμφωνα, μάλιστα, με ιατρικές έρευνες έχει παρατηρηθεί ότι ένας ενήλικας προσβάλλετε δύο με τέσσερις φορές το χρόνο από το κοινό κρυολόγημα, ενώ στα παιδιά η συχνότητα εμφάνισης μιας ίωσης είναι διπλάσια. Τα παιδιά είναι πιο ευπαθή σε διάφορες ιώσεις και στη γρίπη σε σχέση με τους ενήλικες, καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως.


     Ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών, με κάποια εποχιακή ίωση, δυστυχώς καταφεύγει σε κατανάλωση δυνατών φαρμάκων, όπως π.χ. αντιβιώσεων, χωρίς μάλιστα τη συμβουλή ενός γιατρού ή φαρμακοποιού, κάτι το οποίο αντί να βοηθά, επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό.

     Οι ειδικοί, μάλιστα, τονίζουν πως ό, τι χειρότερο για την αντιμετώπιση των ιώσεων είναι η λήψη αντιβιοτικών.

     Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού ο οργανισμός που έχει προσβληθεί από διάφορους ιούς προσεγγίζεται ολιστικά και διαφορετικά από την κλασσική ιατρική.

     Σε κάθε περίπτωση, αν η χρήση φαρμάκων κρίνεται απαραίτητη, η εφαρμογή του βιοσυντονισμού μπορεί να δράσει συμπληρωματικά και να βοηθήσει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

    Η βιοσυντονιστική θεραπεία προσφέρει μια σημαντική βοήθεια στην εξισορρόπηση και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, μέσω της εξουδετέρωσης των παρασίτων και της επανενεργοποίησης του, ώστε να επαναφέρει την καλή υγεία του πάσχοντα.

     Ο βιοσυντονισμός βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πρόληψη κατά του κρυολογήματος και των ιώσεων, εφόσον διατηρεί τον οργανισμό σε υψηλές δονήσεις δύναμης και καλής υγείας.  


     Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τη μέθοδο βιοσυντονισμού και την εφαρμογή της σε εσάς και στην οικογένεια σας.


Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/10/iosis-kriologima-biomedis.html#ixzz3YdFoICMM

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :