Η Ποιότητα της ζωής έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο. Πώς θα μπορούσαμε να πετύχουμε μία καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά μας;

Ποιός από εμάς δεν ονειρεύεται μία ζωή γεμάτη με υγεία , χωρίς προβλήματα , χωρίς ασθένειες , χωρίς πόνο; Ο άνθρωπος , σε μία μεγαλύτερη ηλικία συνήθως , σκέφτεται με την άκρη του μυαλού του αν μη τι άλλο ποιο θα μπορούσε και ποιο θα προτιμούσε να είναι το τέλος. Όλοι μας αν μη τι άλλο θέλουμε η ποιότητα ζωής μας να ανεβαίνει και να διατηρείτε πάντα. Το ζητούμενο όμως δεν είναι μόνο να θέλουμε αλλά να φροντίζουμε κιόλας για την ποιότητα αυτή.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επηρεάζει την υγεία μας
            Οι άντρες παρατηρείται πως ζουν λιγότερο από τις γυναίκες και αυτό είναι εμφανές τόσο στους αριθμούς των στατιστικών υπηρεσιών όσο και σε μία ματιά που μπορούμε να ρίξουμε στο κοντινό μας περιβάλλον. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας για την Υγεία των Ανδρών κύριος Siegfried Marin ανέφερε: «Οι άντρες πρέπει να μάθουν να φροντίζουν την υγεία τους καλύτερα από τις γυναίκες , διαφορετικά θα εκλείψουν σαν είδος». Το μήνυμα βέβαια το οποίο ήθελε να περάσει ο συγκεκριμένος κύριος είναι πως ο τρόπος που ζούμε , που φροντίζουμε τον οργανισμό μας , η καθαριότητα , η διατροφή , ο τρόπος ζωής μας γενικότερα επηρεάζει την ποιότητα αλλά και το πόσο θα ζήσει κάποιος. Κανένας δεν θέλει να ζει και να είναι κουφός , τυφλός ή με άλλα προβλήματα υγείας. Ο άνθρωπος του μέλλοντος έχει διπλή υποχρέωση απέναντι στον εαυτό του  όσο αφορά την φροντίδα που πρέπει να του παρέχει.

Καθιστική ζωή και κακή διατροφή αποτελούν εχθρούς της υγείας μας
            Τα σημερινά πρότυπα της κοινωνίας μας , προβάλλουν έναν άντρα ισχυρό , επιτυχημένο , γεμάτο αυτοπεποίθηση ο οποίος πρέπει να έχει τον έλεγχο για τα πάντα. Το τίμημα για να επιτύχει κάποιος όλα αυτά φαίνεται να είναι αρκετά ακριβό αφού όλα δείχνουν πως η υγεία του σύγχρονου άνθρωπου πλήττεται καθημερινά από αυτή την προσπάθεια. Όταν κάποιος είναι νέος είναι απόλυτα λογικό να μην το καταλαβαίνει , τα προβλήματα όμως βγαίνουν αργότερα στο προσκήνιο. Το κάπνισμα , η σύγχρονη διατροφή , η χρήση κινητών τηλεφώνων αλλά και ηλεκτρονικών υπολογιστών επηρεάζουν την υγεία μακροπρόθεσμα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Το παρατεταμένο άγχος μας σκοτώνει καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνουμε. 

            Λύση στα παραπάνω υπάρχει , το κακό βέβαια είναι πως η λύση αυτή δείχνει να πλήττει τα συμφέροντά μας. Υπάρχει όμως μεγαλύτερο συμφέρον από την υγεία; Το ερώτημα είναι ρητορικό και φυσικά δεν επιδέχεται απάντηση. Τι μπορούν να προσφέρουν τα υλικά αγαθά σε κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να τα απολαύσει; 

Φροντίστε εσάς και την οικογενειά σας με Biomedis
            Η ισορροπημένη διατροφή , η άσκηση , ο ύπνος ,ο περιορισμός των καταχρήσεων , η τακτική σεξουαλική επαφή και τέλος η θεραπεία μέσω του Βιοσυντονισμού και των συσκευών της εταιρίας Biomedis είναι κάποιες λύσεις στην αύξηση της ποιότητας ζωής. Ο Βιοσυντονισμός προσφέρει τόσα καλά στον οργανισμό μας και δίνει το κάτι παραπάνω για να απογειωθεί η κατάσταση της υγείας μας.


            Επειδή οι άντρες δεν είμαστε επιμελείς σε τέτοια θέματα ο κύριος Siegfried Marin έκανε ειδική μνεία στο ρόλο που μπορεί μία γυναίκα να βοηθήσει σε αυτή την κατάσταση. Φροντίστε την ζωή της οικογένειας σας με την βοήθεια του Βιοσυντονισμού και συγκεκριμένα της εταιρίας Biomedis. Δουλεύουμε για τα άτομα τα οποία αγαπάμε.


Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2015/04/poiotita-zwis-biomedis.html#ixzz3Yd3XilU4

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :