Τι ακριβώς είναι η αλλεργική Ρινίτιδα και πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα; Ο Βιοσυντονισμός παρέχει λύσεις;

Αναφερθήκαμε σε πρόσφατο άρθρο στις διάφορες αλλεργίες οι οποίες ταλαιπωρούν πολλούς από εμάς , ειδικότερα κατά την διάρκεια της Άνοιξης αλλά και του Καλοκαιριού. Στο ίδιο μήκος κύματος και το σημερινό άρθρο , το οποίο θα αποτελεί μία αναφορά στην αλλεργική ρινίτιδα. Τι είναι όμως η αλλεργική ρινίτιδα και ποιους αφορά; Υπάρχει τρόπος να προστατευθούμε από την νόσο και τι θεραπείες υπάρχουν;

            Η αλλεργική ρινίτιδα λοιπόν αποτελεί μία ασθένεια που «ξεσπά» στην μύτη και επηρεάζει την ρινική αναπνοή , την αναπνοή από την μύτη δηλαδή. Η αιτία της είναι συνήθως μία αλλεργική φλεγμονή , αφού ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά σε κάποια αλλεργιογόνα. Άλλες ασθένειες που συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους παράλληλα με την ρινίτιδα είναι το άσθμα και η αλλεργική επιπεφυκίτιδα , οι οποίες φυσικά και οξύνουν το πρόβλημα. Η αλλεργική ρινίτιδα μπορεί είτε να ταλαιπωρεί όλο τον χρόνο είτε για συγκεκριμένες εποχές , ανάλογα πάντα με την εποχή την οποία κάνουν την εμφάνιση τους τα διάφορα αλλεργιογόνα που επηρεάζουν τον ασθενή.

            Γιατί όμως κάποιοι από εμάς νοσούν και κάποιοι άλλοι όχι; Όπως κάθε μορφή ατοπίας η αλλεργική ρινίτιδα συνδέεται άρρητα με την κληρονομικότητα. Οι απόγονοι ενός ασθενούς αλλεργικής ρινίτιδας παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης της ασθένειας. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς παρουσιάζουν την ασθένεια η πιθανότητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

            Τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας είναι αυτά που την κάνουν τόσο ενοχλητική και μας δίνουν και την ένδειξη φυσικά ότι κάτι συμβαίνει. Μερικά από τα βασικά συμπτώματα είναι:
    v  Το συχνό φτέρνισμα το οποίο εμφανίζεται ειδικά μετά από την έκθεση σε διάφορα αεροαλλεργιογόνα όπως η σκόνη , τα ακάρεα.
    
    v  Η ρινική καταρροή ή αντίθετα η ρινική συμφόρηση. Στην πρώτη περίπτωση η μύτη τρέχει διαρκώς συνήθως αποβάλλοντας αυτή την χαρακτηριστική διάφανη βλέννα , η οποία μοιάζει με νερό. Αντίθετα στην δεύτερη περίπτωση η μύτη κλείνει , επηρεάζοντας την αίσθηση της όσφρησης και προκαλώντας διάφορες δυσκολίες στην αναπνοή.
    v  Φαγούρα στην περιοχή της μύτης , των αυτιών αλλά και του φάρυγγα. Ενοχλητικά περισσότερο συμπτώματα .

Πέρα από τα βασικά συμπτώματα , περισσότερα συμπτώματα κάνουν συνήθως την εμφάνισή τους κατά την διάρκεια της νόσου. Τα μάτια δακρύζουν , ο βήχας κάνει την εμφάνισή του , η καταρροή γίνεται προς τον φάρυγγα αντί για τα ρουθούνια , η αναπνοή από το στόμα προκαλεί προβλήματα όπως ροχαλητό , μαύροι κύκλοι κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους στην περιοχή των ματιών και τέλος ο πονοκέφαλος και η συνεχής αίσθηση κόπωσης μπορούν να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα.

            Σε αντίθεση με την κλασσική Ιατρική η οποία κάνει την διάγνωσή της με βάση το ιστορικό του ασθενούς , κάτι το οποίο είναι χρονοβόρο και ελλιπές όσο αφορά την ακρίβεια, ο Βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα για μία εξαιρετικά ακριβή αλλά και άμεση διάγνωση. Οι συσκευές android  - M αλλά και mini διαθέτουν ειδικάcomplex προγραμμάτων αποκλειστικά για την αλλεργική ρινίτιδα. Η αγωγή είναι εξαιρετικά απλή υπόθεση και ουσιαστικά οι συσκευές δουλεύουν για εσάς. Οι συσκευές προγραμματίζονται και λύνουν μόνιμα το πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά κουραστικό κάθε χρόνο να περνάτε τα ίδια και τα ίδια. Απαλλαγείτε από την αλλεργική ρινίτιδα μια για πάντα με τις επαναστατικές συσκευές της εταιρίας Biomedis.

            Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τόσο με το συγκεκριμένο θέμα όσο και με άλλα θέματα υγείας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Σας περιμένουμε!!

Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2015/04/allergiki-rinitida-biomedis.html#ixzz3YuaO8Xkb

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :