" ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ " Ιστορία

Οι φαρμακοποιοί θέλουν να ξεχάσουμε αυτή την πανάκεια

     Η ιστορία αυτής της θεραπείας μπορεί να περιγραφεί σύντομα ως μια πάλη ανάμεσα στην ελπίδα της ανάκαμψης, που προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τις ασθένειες, την αγάπη με την επιθυμία της ζωής και τις φαρμακευτικές εταιρείες για τα χρήματα, σε διοικητικές διαφορές και η άρνηση της φύσης.

Ρίζες της θεραπείας του βιοσυντονισμού ξεκινάνε στο τέλος του 19ου αιώνα. Πολύ πριν από την εμφάνιση της υπόθεσης F. Morell του (1977) και την ανακήρυξη της μεθόδου του BRT, ο Ρώσος επιστήμονας και ακαδημαϊκός ΒΑ Vedensky διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τα ηλεκτρική επίδραση επάνω σε έμβια συστήματα του οργανισμού το 1879. Αυτός ο επιστήμονας και ο ΑΑ Uhtomsky ανέπτυξε τη θεωρία του φυσιολογική parabiosis, μεταβλητή αστάθεια, αφομοίωση της βέλτιστης ρυθμό της μεταβλητής αστάθεια και η θεωρία των κυρίαρχων. DN Nasonov ανέπτυξε τη θεωρία της paranecrosis κυττάρου. "Para" σημαίνει "στα σύνορα", "κοντά"? "νέκρωση" σημαίνει "καταστροφή", "θάνατος" ενός κυττάρου ή ενός ιστού, ή ενός οργάνου.



Εικόνα 1. Από το άρθρο του ΒΑ Vvedensky "για τις επιπτώσεις του ηλεκτρικού ερεθισμού του πνευμονογαστρικού νεύρου μετά από αναπνευστική κινήσεις στα θηλαστικά» (1881).

NE Vvedensky τεκμηριωμένες πειραματικά την έννοια του βέλτιστου ρυθμού (Fopt) που εμφανίζεται σε δραματική αύξηση της λειτουργίας ενός κυττάρου, ενός νεύρου, ένα όργανο σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ερεθισμού ή τις επιπτώσεις ορισμένων συχνοτήτων, με ελάχιστο όριο ερεθισμό. Αυτό είναι βιοσυντονισμού που προκαλεί τόση σύγχυση μεταξύ των επιστημόνων.
Στις αρχές του 20ου αιώνα, Αλέξανδρος Gavrilovich Gurwitsch ορίζει ότι κάθε πολυκυτταρικός οργανισμός είχε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από μεμονωμένα κύτταρα. Αυτό οδηγεί σε εμφάνιση γενικού πεδίου σε ζωντανό οργανισμό, η οποία είναι απαραίτητη για φυσιολογικές διεργασίες.

Αργότερα, η ιδέα του βιοσυντονισμού επιπτώσεις αναπτύχθηκε από τον Δρ Royal Rife που ο οποίος χρησιμοποιεί γεννήτρια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για τη θεραπεία του καρκίνου σε τελικό στάδιο. Ο επιστήμονας πήρε 16 ασθενείς που είχαν καρκίνο σε τελικό στάδιο, το 1934 στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μετά από 3 μήνες θεραπείας 14 υγιή άτομα τα οποία διέκοψαν τη θεραπεία και 2 άλλα άτομα που συνέχισαν τη θεραπεία 4 εβδομάδων περισσότερο, και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο υγιείας.

Ο R. Rife ήταν ένα πρόσχαρο άτομο, είχε κατασκευάσει ένα ιογενή μικροσκόπιο με τεράστια μεγέθυνση. Το μικροσκόπιο βοήθησε να προσδιοριστεί η συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπου τα μόρια του ασθενούς και η νόσος του / της κυμάνθηκε, τότε ο επιστήμονας επηρέασε στα μόρια, προκαλώντας το θάνατό τους. Κατά τη διάρκεια των χρόνων δημιούργησε ένα συνοπτικό πίνακα με τις συχνότητες οι οποίες είναι καταστροφικές για τον άνθρωπο και ορισμένες ασθένειες που δημιουργούν.
Μέχρι το 1933 ο επιστήμονας R. Rife βελτίωσε την τεχνολογία και δημιούργησε ένα πολύ περίπλοκο μικροσκόπιο που είχε περίπου 6000 διαφορετικά μέρη και ήταν σε θέση να μεγεθύνει τα αντικείμενα από 60000 φορές. Έτσι, εξαιτίας αυτής της εφεύρεσης ο R. Rife αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε ζωντανό ιό

Σύγχρονα ηλεκτρονικά μικροσκόπια καταστρέφουν σχεδόν τα πάντα, και ως αποτέλεσμα, παρατηρούμε μόνο μουμιοποιημένο ερείπια και καβάλο. Όταν πρόκειται για το μικροσκόπιο του Rife R., επιτρέπει να δει θορυβώδη δραστηριότητα των ζωντανών ιών, επειδή τροποποιούν τη μορφή τους, προκειμένου να προσαρμοστούν στις αλλαγές στο περιβάλλον, να αντιδρούν γρήγορα στις καρκινογόνες ουσίες και παράγοντες, και να τροποποιήσουν τα φυσιολογικά κύτταρα σε κύτταρα των όγκων.
Ο R. Rife αναγνώρισε μεμονωμένα με το φάσμα της ακτινοβολίας του κάθε μικρόβιο, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά της φέτας φάσματος. Ο ίδιος περιστρέφεται αργά πρίσματα χαλαζία του μπλοκ, προκειμένου να επικεντρωθεί το φως του ενιαίου μήκους κύματος από τον μικροοργανισμό που μελετήθηκε από τον ίδιο. Αυτό το μήκος κύματος επιλέχθηκε επειδή αντήχησαν από το τμήμα του φάσματος της ακτινοβολίας των μικροβίων, η οποία βασίζεται στις ακόλουθες ανακάλυψε γεγονός: κάθε μόριο έχει τη δική του συχνότητα διακύμανσης. Τα άτομα που ενώνουν για το σχηματισμό του μορίου ενταχθούν στην μοριακή διαμόρφωση τους, έχουν ομοιοπολικούς δεσμούς της ενέργειας, που ακτινοβολεί και απορροφά τις εκφρασμένες ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του. Δύο διάφορα μόρια δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις και ενεργητικός φάσμα. Συντονισμού ενισχύει το φως σαν δύο κύματα του ωκεανού ενισχύσει ο ένας τον άλλον, όταν συγχωνεύονται μαζί.
Το αποτέλεσμα που προκαλείται από τη χορήγηση του μήκους κύματος συντονισμού είναι ότι, μικροοργανισμοί οι οποίοι δεν φαίνονται σε λευκό φως ξαφνικά φαίνεται στην αντανάκλαση του φωτός. Γίνονται δει, όταν η συχνότητα του φωτός αντηχεί με το δικό του φάσματος της ακτινοβολίας του. Έτσι, R. Rife μπορούσε να δει οργανισμών που δεν έχουν δει κάτω από άλλες συνθήκες, και θα μπορούσε να παρατηρήσει ενεργό εισβολή τους στην κουλτούρα ιστούς ». Ανακάλυψη του R. Rife του επέτρεψε να δει οργανισμών που δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί από τους άλλους μέσω των συνηθισμένων μικροσκόπια.
Πάνω από το 75% των μικροοργανισμών που θεωρήθηκαν από τον R. Rife με τη βοήθεια της Universal μικροσκόπιο του είχαν δει μόνο στο υπεριώδες φως. Αλλά το υπεριώδες φως είναι έξω από το διαπασών από τα μάτια μας? δεν θεωρείται από εμάς. Οπίσθιου φωτισμού Μια ειδική R. Rife του επέτρεψε να ξεπεραστεί αυτός ο περιορισμός με τη βοήθεια της μεθόδου ετερόδυνου βασίζεται στην τεχνική της συνένωσης δύο σήματα για να πάρει το διαφορικό σήμα. Το φωτισμένο ένα μικρόβιο (συνήθως έναν ιό ή ένα βακτήριο) με δύο διαφορετικά μήκη κύματος του ίδιου μικρή συχνότητα υπεριωδών ακτίνων που αντήχησαν με το μέρος του φάσματος του μικροβίου. Αυτά τα δύο μήκη κύματος αλληλεπιδρούσαν στο σημείο ενοποίησης. Αυτή η αλληλεπίδραση προκάλεσε το τρίτο μεγαλύτερο κύμα που τέθηκε ορατό τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. R. Rife είδε αόρατο μικρόβια χωρίς να σκοτώνουν τους με τη βοήθεια αυτής της ανακάλυψης. Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να επαναληφθεί με τη βοήθεια των σύγχρονων ηλεκτρονικών μικροσκοπίων. R. Rife πραγματικά εντοπιστεί ανθρώπινο ιό του καρκίνου το 1920! R. Rife έκανε 20000 ανεπιτυχείς προσπάθειες να μετατρέψει τα φυσιολογικά κύτταρα σε καρκινικά κύτταρα του. Τελικά τα κατάφερε, όταν αναγνώρισε τον ιό του καρκίνου, που τρέχει μέσω εξω-λεπτό φίλτρο της πορσελάνης, και στη συνέχεια ο ίδιος εισήγαγε σε ζώα που μελετήθηκαν. Επιτέλους R. Rife δημιούργησε 400 όγκους από το ίδιο υλικό, προκειμένου να αποδείξει ότι ο ιός αυτός προκαλεί όγκου.
Κατέγραψε τα πάντα με τη βοήθεια του βίντεο, φωτογραφίες και λεπτομερείς αναφορές. Κάλεσε τον ιό του καρκίνου "Cryptocides primordiales". Το μέγεθος του ιού του καρκίνου ήταν πράγματι πολύ μικρή. Το μήκος ήταν 1/15 μm. Το πλάτος ήταν 1/20 μm. Όχι οποιοδήποτε μικροσκόπιο φακός θα μπορούσε να επιτρέψει να δει τον ιό του καρκίνου το 1980. Εκείνη την εποχή R. Rife ήταν σε θέση να αποδείξει ότι οι μικροοργανισμοί του καρκίνου έχουν 4 μορφές:
    1. BX (καρκίνωμα)
    2. ΜΕ (σάρκωμα Αυτό είναι μεγαλύτερο από ό,τι BX)?
    3. Monococcoid μορφή είναι τα μονοκύτταρα του αίματος πάνω από 90% των ασθενών με καρκίνο.
    4. Crytomyces pleomorphia μύκητες είναι όμοια μορφολογικά με εκείνη της ορχιδέας και του μανιταριού.
          Από εκείνη τη στιγμή πολλοί επιστήμονες και οι γιατροί έχουν επιβεβαιώσει την ανακάλυψη του Rife του ιού του καρκίνου, με τη χρήση μεθόδων από το χαμηλό φωτισμό, μικροσκόπιο και εργαστηριακά πειράματα Naessens ». Ο R. Rife εργάστηκε επίσης με κορυφαίους επιστήμονες της εποχής εκείνης, οι οποίοι επιβεβαίωσαν επίσης τα έργα του. R. Rife όπου άρχισε να αναπτύσσει μια μέθοδο για να καταστρέψει τους ιούς-δολοφόνους αυτά τα μικρά. Χρησιμοποίησε την ίδια αρχή, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να τους δει.

          Η αρχή του συντονισμού είχε χρησιμοποιηθεί από τον να τους σκοτώσει. Αύξηση της έντασης της συχνότητας της ακτινοβολίας που αντήχησε με τα μικρόβια, R. Rife αυξημένη φυσική τους ταλαντώσεις μέχρι να πεθάνει εξαιτίας αυτής της ακτινοβολίας. Ο R. Rife ονομάζει αυτή τη συχνότητα "Ρυθμός Θανάσιμης Ταλάντωσης" (MOR). Αυτή η ακτινοβολία δεν ήταν επιβλαβής για τους περιβάλλοντες ιστούς. Ο R. Rife πέρασε πολλά χρόνια για τη διεξαγωγή ερευνών. Δούλευε συνεχώς για 48 ώρες, μέχρι που βρήκε τις συχνότητες που κατέστρεψε έρπητα, πολιομυελίτιδα, μηνιγγίτιδα, τέτανο, γρίπη και ένα μεγάλο αριθμό από άλλα επικίνδυνα μικρόβια.

          Το 1934 το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας διόρισε μια ειδική ιατρική επιτροπή έρευνας για τη θεραπεία ασθενών Pasadena Χώρα Νοσοκομείου, με το τελικό στάδιο του καρκίνου. Η επιτροπή περιελάμβανε γιατρούς και παθολόγους που έπρεπε να εξετάσει τους ασθενείς, εφόσον θα έχουν μείνει ζωντανοί μετά από 90 μέρες. Μετά από 90 ημέρες, η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86,5% των ασθενών που ανάρρωσαν πλήρως. 13, 5% πήρε ανάκαμψη μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες. Το πλήρες ποσοστό ανάκτησης που έχουν επιτευχθεί με τη βοήθεια των τεχνολογιών του Rife ήταν 100%.

          Στις 20 του Νοεμβρίου 1931 οι εκπρόσωποι των 44 πλέον έγκυρων ιατρικών ιδρυμάτων συμμετείχαν στο συμπόσιο του R. Rife που είναι αφιερωμένη στο «τέλος όλων των ασθενειών» που διοργανώθηκε από τον Δρ Milbank Johnson.
          Αλλά από το 1939 όλοι σχεδόν οι επιστήμονες αυτοί αρνήθηκαν ότι είχαν δει ποτέ R. Rife.
          Τι συνέβη;
          Αυτό που έκανε μεγάλο αριθμό από τους διασημότερους επιστήμονες να χάνουν τη μνήμη τους εντελώς;

          Άλλοι ακούσει για τα νέα για θαύματα R. Rife που συνδέονται με τους ασθενείς που είχαν τελικό στάδιο του καρκίνου.
          Στην αρχή ήταν μια συμβολική προσπάθεια να δωροδοκήσουν R. Rife. R. Rife αρνήθηκε να δωροδοκηθεί. Εμείς ποτέ δεν θα έπρεπε να γνωρίζει περισσότερα για την ακριβή χρηματικά ποσά που προτείνονται στο γιατρό. Στη συνέχεια, 125 συλλήψεις έλαβαν χώρα εντός 16 μηνών. Κατηγορεί (με βάση την εργασία χωρίς άδεια) προφέρονταν στα δικαστήρια εναντίον του επιστήμονα?
          Η εισαγγελία τον εμπόδισε από το να κάνει τις μελέτες. Η φαρμακευτική βιομηχανία ήταν κατά τη διεξαγωγή μελετών για ανώδυνη θεραπεία, η οποία αντιμετωπίζεται στο 100% των ασθενών που είχαν το τελικό στάδιο του καρκίνου?
          Η θεραπεία δεν κόστιζε τίποτα εκτός από ορισμένη ποσότητα ενέργειας.
          Θα μπορούσε να γεννήσει την ιδέα ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φάρμακα.

          Ο R. Rife πέρασε δεκαετίες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες της μεθόδου του προς την αποτελεσματικότητα της: φωτογραφίες και βίντεο. Τέλος, οι φωτογραφίες, ταινίες και γραπτά αρχεία άρχισαν να εξαφανίζονται σταδιακά από το εργαστήριο του R. Rife. Ο κλέφτης ποτέ δεν τέθηκε υπό κράτηση. Ενώ ο R.Rife έκανε μεγάλες προσπάθειες για τη συμπλήρωση των στοιχείων (φωτοτυπίες και οι υπολογιστές δεν ήταν διαθέσιμοι εκείνη την εποχή), κάποιος κατάστρεψε τα πολύτιμα ιογενή μικροσκόπια του. Το εργαστήριο Burnett στο Νιού Τζέρσευ κάηκε από εμπρησμό, όταν οι επιστήμονες κλήθηκαν για να επιβεβαιώσουν τα έργα του R. Rife. Αλλά το τελικό χτύπημα έγινε αργότερα, όταν η αστυνομία κατασχέσε παράνομα υπόλοιπα στοιχεία της 50 ετής έρευνας. Η R. του Rife. Hoyland ήταν η μόνη εταιρεία που κατασκευάζονται εξοπλισμός για το R. Rife (R. Rife δεν ήταν συνεργάτης της εταιρίας). Hoyland έχασε μια υπόθεση στα δικαστήρια, και η εταιρεία χρεοκόπησε εξαιτίας των αποβλήτων δικαστηρίου. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης σήμαινε ότι η εμπορική παραγωγή του εξοπλισμού R. Rife είχε διακοπεί εντελώς.

          Η απόλυτη αποτελεσματικότητα της μεθόδου θεραπεία R. του Rife, γρήγορα ξεχάστηκε λόγω της μεγάλης προσπάθειες που κατέβαλαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες που κατάλαβε την ουσία του κινδύνου που τους απειλούσε, λόγω της μεθόδου καινοτόμες θεραπεία.
          Αργότερα ο R. Rife έγινε αλκοολικός και η μέθοδος του απαγορεύτηκε.
          Παρ 'όλα αυτά, όπως και κάθε άλλη πρόσχαρο και απαραίτητα πράγματα, η μέθοδος αυτή δεν ξεχαστεί τελείως.
          Θεραπεία Βιοσυντονιστική προέκυψε εδώ και εκεί χωρίς να δώσει οποιαδήποτε ευκαιρία να ξεχάσουμε αυτό και επιβεβαιώνοντας την επιστημονική θεμελίωση της.

          Στην 1940-1945 στο Πανεπιστήμιο του Yale ο καθηγητής Burr και άλλοι επιστήμονες διεξήγαγε μια έρευνα και βρήκαν ότι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ηλεκτρικό πεδίο και, αντίστοιχα, το μαγνητικό πεδίο το οποίο είναι πιο περίπλοκη. Στη συνέχεια, ο Reinhold Voll έκανε ορισμένες ανακαλύψεις που βασίζονται στη κινεζική γνώση σχετικά με συγκεκριμένα σημεία που έπρεπε να πιεστεί για τη βελτίωση ή την επιδείνωση των λειτουργιών ορισμένων οργάνων. Μετά Voll είχε πραγματοποιήσει πολλές εμπειρίες, ανακάλυψε ότι το ανθρώπινο δέρμα που περιλαμβάνονται ορισμένα σημεία που είχαν υψηλότερα ηλεκτρικό δυναμικό και μεγαλύτερο αριθμό των υποδοχέων των νεύρων από το συνηθισμένο τιμές.

          Έτσι, electroaccupuncture προέκυψε.
          Το 1975 ο Γερμανός φυσικός FA Popp απέδειξε ότι όλες οι βιολογικές διεργασίες στον οργανισμό δημιουργώνταν λόγω της ηλεκτρομαγνητικής αλληλεπίδρασης των κυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι το εξαιρετικά ανεπτυγμένο σύστημα αλληλεπίδρασης αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα φωτόνια πράτουν στον οργανισμό, ενώ την ίδια στιγμή η αλληλεπίδραση γίνεται πιο γρήγορα από ό,τι επιρροή μέσω των νευρικών ινών και ορμόνες.

          Περαιτέρω βάση για θεραπεία με βιο-αντήχησης έγινε το 1977, όταν ο Γερμανός επιστήμονας Franz Morell και ο μηχανικός Erich Rasche εφευρέθηκε Μόρα-θεραπείας. Το πρώτο κανάλι και ο πομπός ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων ήταν «Acutest-BRT» που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανθρώπων.

          Στη συνέχεια, οι άνθρωποι γνώριζαν έξω για μια συσκευή της ΚΕ Gotovsky που εφηύρε επίσης μια άλλη συσκευή της θεραπείας βιοσυντονισμού το 1980. Η συσκευή "MINI-EXPERT-D" καταγράφει επιμέρους ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ανθρώπων, τη διάγνωση ασθενειών, και στη συνέχεια οι συσκευές "IMEDIS-BRT» και τα «μίνι-EXPERT-DR" βοήθεια για τη θεραπεία των ασθενειών.

          Σήμερα οι συσκευές θεραπείας με Βιοσυντονισμό εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες, και η μέθοδος είναι αναγνωρισμένη σε πολλές χώρες.

          Συσκευές θεραπείας βιοσυντονισμού λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, αλλά μπορεί να έχουν διάφορες λειτουργικές ικανότητες και σχεδιασμό. Οι συσκευές μπορούν να εκπροσωπούν μεγάλες συσκευές όπου ο ασθενής μπορεί να εισέλθει? συσκευές μπορεί επίσης να είναι σχετικά βραδύτερη μεγέθη, τα οποία έχουν περίπλοκη διαχείριση κατανοητή μόνο από ειδικούς?

          Οι συσκευές πλέον έχουν τελείως διαφορετική λογική και χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες γενεές συσκευών
          Οι συσκευές που προσφέρονται από την εταιρεία BIOMEDIS χαρακτηρίζονται για... 
          • Το μικρό τους μέγεθος
          • Τη βολικότητά τους
          • Τη διακριτικότητα
          • Τις πολλές Ιδιαιτερότητες που έχουν και
          • Την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή τους !!!

          οι συσκευές της εταιρείας BIOMEDIS είναι κατασκευασμένες για να έχουν μεγάλη ευκολία να είναι απλές στη χρήση τους και να μπορούν να έχουν ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος προκειμένου να μπορούν να αγοραστούν από μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά.
          Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/p/biosntonismos-istoria.html#ixzz3Ymo84iM2

          Share/Bookmark
          Post A Comment
          • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
          • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
          • . . Comment using Disqus

          Δεν υπάρχουν σχόλια :