Τι είναι η Κολπίτιδα και πως αντιμετωπίζεται με το βιοσυντονισμό!

Η ευαίσθητη περιοχή του γυναικείου σώματος, η περιοχή των γεννητικών οργάνων, μπορεί να γίνει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη διαφόρων μικροοργανισμών. Από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες είναι οι κολπίτιδες.

     Η κολπίτιδα (vaginitis) είναι μια μικροβιακή λοίμωξη ή φλεγμονή του κόλπου. Συχνά δεν πρόκειται μόνο για κολπίτιδα αλλά και για αιδοιοκολπίτιδα (φλεγμονή και του αιδοίου) ή συνυπάρχει ταυτόχρονα με τραχηλίτιδα (φλεγμονή του τραχήλου).

     Ο κόλπος εμπεριέχει τη λεγόμενη φυσιολογική χλωρίδα, όπου επικρατούν οι γαλακτοβάκιλλοι, οι οποίοι έχουν έναν προστατευτικό ρόλο και εμποδίζουν τα μικρόβια να εισέλθουν.

      Τα μικρόβια συνήθως εμφανίζονται όταν διαταράσσεται η ισορροπία του Ph στον κόλπο της γυναίκας. Οι λόγοι της εμφάνισης της είναι διάφοροι. Μπορεί να οφείλονται στην εγκυμοσύνη, στην εμμηνόπαυση, στο άγχος, στα αρωματικά αφρόλουτρα και καλλυντικά, στα στενά ρούχα αλλά και σε κάποια φάρμακα, όπως τα αντιβιοτικά.
      Ιδίως, η μειωμένη άμυνα του  οργανισμού, λόγω έντονων συναισθηματικών εξάρσεων είναι μια κατάσταση που ευνοεί την επικράτηση των μικροβίων.
Επίσης, ένας άλλος λόγος που οι γυναίκες είναι τόσο ευαίσθητες στις διάφορες μολύνσεις είναι η ανατομική κατασκευή των γυναικείων γεννητικών οργάνων, τα οποία βρίσκονται εσωτερικά και γι' αυτό οι μολύνσεις μπορεί να προχωρήσουν βαθύτερα και να δημιουργήσουν έντονες φλεγμονές.

     Τα κύρια συμπτώματα που παρατηρούνται είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά αφού προκαλούν φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή, ερυθρότητα, πόνο ή τσούξιμο κατά την ούρηση και κολπική υπερέκκριση με δυσάρεστη οσμή.

     Τα αίτια της κολπίτιδας μπορεί να είναι:
Διάφοροι ιοί, όπως ο ιός του HPV και ο έρπης των γεννητικών οργάνων, διάφορα μικρόβια, όπως το κολοβακτηρίδιο, βακτηρίδια, μύκητες (η πιο συχνή αιτία), τριχομονάδες, χλαμύδια, μυκόπλασμα, ορμονικές διαταραχές.

     Οι πιο συχνές αιτίες σε γυναίκες πριν την εμμηνόπαυση είναι η βακτηριακή, η μυκητησιακή και η τριχομοναδιακή κολπίτιδα.

      Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού τα συμπτώματα της κολπίτιδας εξαλείφονται, αφού πρώτα διαγνωσθεί η αιτία της, ώστε να εφαρμοσθεί το κατάλληλο ηλεκτρομαγνητικό σχήμα στο κάθε άτομο. Με αυτό τον τρόπο εξουδετερώνονται οι βλαπτικοί παράγοντες του οργανισμού και εξισορροπείται το γυναικείο γεννητικό σύστημα.   

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε!
Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/09/kolpitida-biosintonismos.html#ixzz3YtCsIS6O

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :