Συσκευή EXPRESS " BIOTEST "

Πρόκειται για μία συσκευή ελέγχου των ενεργειακών και προσαρμοστικών ικανοτήτων του οργανισμού. Ελέγχει το επίπεδο του στρες καθώς και την εξισορρόπηση της ροής και της ανάκτησης της ενέργειας στο σώμα μας. Έχει την ικανότητα να προβλέπει , μειώνοντας τον κίνδυνο απρόβλεπτων προβλημάτων υγείας , βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής.
Συσκευή Biotest

Πώς λειτουργεί η biotest;

Η συσκευή Biotest τροφοδοτεί τον οργανισμό μας με έναν καρδιακό παλμό για 4-5 λεπτά , μέσα από έναν αισθητήρα ο οποίος μοιάζει με μανταλάκι και συνδέεται στον αντίχειρά μας. Η συσκευή συνδέεται με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή μέσω μίας θύρας USB. Στον υπολογιστή μας χρειάζεται να έχουμε εγκατεστημένο ένα εκ των λειτουργικών συστημάτων , τα οποία μας δίνουν άμεσα τα αποτελέσματα και τις μετρήσεις από την συσκευή.

Η συσκευή Biotest διαμορφώνει τα αποτελέσματα μέσα από την ανάλυση του παλμικού κύματος το οποίο εκπέμπει η καρδιά μας.

Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει επιλογή του τρόπου παρουσίασης των αποτελεσμάτων. Αυτή μπορεί να γίνει με ένα πιο σύνθετο διάγραμμα , το οποίο παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες ή μπορεί να γίνει με ένα απλό διάγραμμα το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό από τον καθένα μας. Σκοπός της συσκευής να ικανοποιήσει τον οποιοδήποτε.

Εξέταση σε 3 βήματα.

Η εξέταση στο σπίτι σας περιλαμβάνει 3 εξαιρετικά απλά βήματα:

   1.      Τοποθετήστε την συσκευή στον αντίχειρα σας και πιέστε πρώτα το κουμπί «Βρείτε αισθητήρα» και έπειτα το κουμπί «Start». Περιμένετε για 4-5 λεπτά μέχρι η συσκευή να κάνει τις αντίστοιχες μετρήσεις.
   2.      Πατήστε το κουμπί «Stop» , αυτόματα θα πάρετε ένα απλό και σαφές συμπέρασμα για την κατάσταση του σώματος σας.
   3.      Ακολουθήστε πρόγραμμα για την βελτίωση της υγείας. Ρυθμίστε την διατροφή σας , βάλτε την άσκηση στην ζωή σας. Αν τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι αρνητικά σε επόμενες μετρήσεις απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

Γιατί το Biotest είναι χρήσιμο για εμένα;

Είναι εξαιρετικά αποδοτικό αφού διαθέτει την ικανότητα να ανιχνεύει έγκαιρα γενικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ζωτικών οργάνων μας , μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης και ανάπτυξης ασθενειών.

Σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθείτε σε τι κατάσταση είναι το σώμα σας κατά την διάρκεια της θεραπείας , την κατάστασή του κατά την διάρκεια της άσκησης καθώς και τα επίπεδα άγχους στον οργανισμό μας. Μπορούμε δηλαδή ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσουμε πως επηρεάζει την υγεία μας ο τρόπος ζωής εκείνη την χρονική περίοδο.

Τι ακριβώς είναι ο αισθητήρας (μανταλάκι) ;

Πρόκειται για έναν αισθητήρα του παλμικού κύματος της καρδιάς , ο οποίος συνδέεται στο δάκτυλο του εξεταζόμενου και καταγράφει την συχνότητα του παλμού. Η συσκευή διαθέτει έναν μικροεπεξεργαστή ο οποίος μετατρέπει την συχνότητα σε ψηφιακά δεδομένα και μέσα από την υποδοχή micro-USB που διαθέτει τα μεταφέρει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το μήκος κύματος του αισθητήρα οπτικής ακτινοβολίας είναι 940 nm με ισχύ λιγότερο από 1 mW. Το εύρος ζώνης είναι από 0 έως 30 Hz. Η διασύνδεση με τον Η/Υ γίνεται μέσα από θύρα USB 1.1V (USB 2.0). Η τάση τροφοδοσίας της συσκευής είναι 5 V και η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 0.02 Α. οι διαστάσεις του αισθητήρα είναι 65x40x30 mm και το βάρος του είναι 50 g. Η συσκευή διαθέτει αυτονομία λειτουργίας 8 ωρών μετά από πλήρη φόρτιση.


Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/p/device-biotest.html#ixzz3Ygwz6OsF

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :