Τι ακριβώς είναι η προστατίτιδα και από τι προκαλείται; Ποια η πρόληψή της και ποια η θεραπεία της;

Μία από τις πλέον διαδεδομένες ασθένειες του προστάτη είναι οι διάφορες προστατίτιδες που ταλαιπωρούν. Σκοπός του άρθρου μας είναι να ενημερώσουμε όλους εσάς σχετικά με τον θέμα  «προστατίτιδα» , να παρέχουμε συμβουλές για την διατήρηση του προστάτη στην ιδανική κατάσταση και τέλος να προτείνουμε θεραπείες και λύσεις για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς.

            Το θέμα του προστάτη γίνεται αντικείμενο συζήτησης καθημερινά στις διάφορες παρέες που βρισκόμαστε. Πολλοί βέβαια έχουν κάνει συνώνυμο το όνομα του αδένα με την ασθένεια. Ακούμε πολλές φορές την έκφραση «έχει προστάτη» να ακούγεται σαν ασθένεια , οι ασθένειες όμως τους προστάτη είναι πολύ συγκεκριμένες και έχουν δικά τους ονόματα. Μία από τις βασικές ασθένειες λοιπόν είναι η Προστατίτιδα , η οποία ουσιαστικά έχει πολλές πτυχές και χτυπά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό πως όλες οι πληροφορίες τις οποίες ανεβάζουμε στο site αυτό είναι πλήρως διασταυρωμένες και τις έχουμε αντλήσει από έγκυρους επιστημονικά ιστότοπους καθώς και μέσα από συζητήσεις με γιατρούς ειδικούς στο θέμα αυτό.


Προστατίτιδα
            Οι διάφορες προστατίτιδες δυστυχώς αποτελούν μία από τις συχνότερες σε εμφάνιση ασθένειες του προστάτη. Ήδη η ομάδα μας έχει λάβει μία σειρά μηνυμάτων σχετικά με το θέμα , παρατηρούμε πως άντρες όλων των ηλικιών αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Εξάλλου για αυτό το λόγο ο προστάτης μπήκε σε προτεραιότητα σε σχέση με άλλες ασθένειες. Η προστατίτιδα χτυπά πολύ συχνά και τα αίτια που την προκαλούν είναι ποικίλα. Έρευνες μας καταδεικνύουν πως 1 στους 2 άντρες θα υποφέρει από την νόσο έστω μία φορά κατά την διάρκεια της ζωής του. Το φαινόμενο βέβαια μπορεί να είναι μεμονωμένο και να μην κάνει ξανά την εμφάνισή του.

            Σαν προστατίτιδα ορίζεται οποιαδήποτε φλεγμονή του προστάτη , καθώς και οποιαδήποτε λοίμωξη από μικρόβια. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως προφανώς η προστατίτιδα δεν είναι ένα σεξουαλικός μεταδιδόμενο νόσημα θα πρέπει όμως η σεξουαλική επαφή να σταματά την περίοδο που το φαινόμενο της φλεγμονής εμφανίζεται. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον προστάτη ελλοχεύει στην πρωκτική επαφή όταν αυτή γίνεται χωρίς προφυλάξεις , αφού ο πρωκτός αποτελεί την πλέον βακτηριδιακή περιοχή. Ειδικά σε μία κοινωνία η οποία δεν έχει την αντίστοιχη παιδεία στο θέμα της «ασφαλούς» σεξουαλικής επαφής.

Προστάτης
            Η προστατίτιδα δεν θα μπορούσε να μην έχει όπως κάθε ασθένεια τα συμπτώματα και τις επιδράσεις στον οργανισμό μας. Κάποια από τα σημάδια πως νοσούμε μπορούν να είναι στυτικές δυσλειτουργίες , η πρόωρη εκσπερμάτωση , διαρκής επιθυμία για ούρηση καθώς και πόνος κατά την διάρκεια της ούρησης , δυσκολίες στην αποβολή των ούρων και πόνος στα κόκκαλα και στους μύες. Η εμφάνιση κάποιου από τα παραπάνω πρέπει να οδηγήσει στην άμεση εξέταση. Ο Βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα να βρίσκει την ακριβή αιτία του προβλήματος και να το καταπολεμά εκεί μία για πάντα. Δυστυχώς η κλασσική Ιατρική σε αυτό το θέμα δύσκολα παρέχει μόνιμη λύση και το πρόβλημα επανεμφανίζεται διαρκώς. 

            Η Biomedis μέσα από τις συσκευές παρέχει θεραπεία η οποία είναι εξαιρετικά στοχευμένη , άμεση αλλά το σημαντικότερο μόνιμη. Η 3 σε 1 συσκευή Android προσφέρει αποτοξίνωση και θεραπεία ταυτόχρονα. Έτσι καθαρίζετε και τον οργανισμό σας και απαλλάσσεστε από το πρόβλημα. Η ομάδα της Biomedis θα συνεχίσει να σας ενημερώνει καθώς η ενότητα προστάτης είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για πάρα πολύ κόσμο. Για οποιαδήποτε απορία έχετε την δυνατότητα επικοινωνίας με την ομάδα μας
Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/04/prostatitida-eisagwgi.html#ixzz3Yj2t3rf6

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :