Εθισμός στη νικοτίνη - Πως να απαλλαγείτε οριστικά με τη μέθοδο βιοσυντονισμού biomedis

Όλοι γνωρίζουμε τις καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία μας από το κάπνισμα του τσιγάρου. Αυτό οφείλετε σε πολλές τοξικές ουσίες που εμπεριέχονται μέσα στον καπνό, με κυριότερη ουσία καύσης αυτή της πίσσας.   

Έχει όμως βρεθεί ότι στους πνεύμονες του καπνιστή μεταφέρονται εκτός από την πίσσα και άλλες 4.200 περίπου χημικές ενώσεις, τοξικές ή μη.

    
    Μετά από έρευνες επί του θέματος, ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι  το κάπνισμα αποτελεί την κυρίαρχη αιτία θανάτου, αφού σκοτώνει 5.000.000 ανθρώπους ετησίως. Στην Ελλάδα οι αριθμοί είναι επίσης πολύ μεγάλοι, αφού έχει παρατηρηθεί ότι πάνω από 20.000 άνθρωποι ετησίως πεθαίνουν από νοσήματα που σχετίζονται με το κάπνισμα του τσιγάρου.

    Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο (του πνεύμονα αλλά και άλλες μορφές καρκίνου) καθώς και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο καπνός καταστρέφει τους νευρώνες και παράλληλα μειώνει την πρόσληψη οξυγόνου.


     Επίσης, τονίζουν ότι το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενδέχεται να προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα στις γνωστικές λειτουργίες των παιδιών.


     Επιπλέον, ελέγχει τον χρήστη σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο στην καθημερινότητα του, αφού τον πιέζει ώστε να εξαρτάται η διάθεση του από τις ουσίες του καπνού και τον εξαναγκάζει να αφιερώνει πολύτιμο χρόνο προκειμένω να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη του. Ακόμη, η ψυχική εξάρτηση δημιουργεί ένα σύνδρομο συμπεριφοράς. Το άτομο αναπτύσσει μια στερητική διαταραχή (νεύρα, άγχος, επιθετικότητα κ.α.), που οφείλεται κυρίως στη νικοτίνη, η οποία αρχίζει μέσα σε 24 μόνο ώρες από την ελάττωση ή τη διακοπή του τσιγάρου.

     Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί καπνιστές είναι ότι το κάπνισμα παρεμβάλει στην ενεργειακή του συχνότητα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όλη την βιοενεργειακή του δομή.  Δημιουργείται ανωμαλία ή μπλοκάρισμα της ροής της ζωογόνου ενέργειας στον οργανισμό του ανθρώπου και τότε σιγά-σιγά αναπτύσσεται μια αρρώστια που εκδηλώνεται με τα πρώτα δυσάρεστα συμπτώματα. 

     Με απλά λόγια, το κάπνισμα επηρεάζει την ενέργεια του καπνιστή, η οποία πέφτει σε χαμηλά επίπεδα και έτσι αλλάζει την ποιότητα ζωής του. Δεν βρίσκεται συντονισμένος με υγιείς ενέργειες, αλλά αντιθέτως η οντότητα του συσσωρεύει τοξικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να ''μαυρίζει'' ολόκληρη η βιοενέργεια του.   

     Η μέθοδος βιοσυντονισμού που εφαρμόζουμε με τις συσκευές biomedis βοηθά στην απεξάρτηση από τη νικοτίνη, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες από τον οργανισμό του καπνιστή.

     Η βιοσυντονιστική θεραπεία προσφέρει όχι μόνο την πλήρη έλλειψη ή η μείωση των συμπτωμάτων στερητικού συνδρόμου (πονοκέφαλος, νευρικότητα, λαιμαργία κ.α.) αλλά και την αποτοξίνωση του οργανισμού από τις περίπου 4.000 τοξίνες που περιέχονται στο τσιγάρο. Τα αποτελέσματα αυτής της τεχνικής είναι αισθητά ήδη από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής, με μείωση των συμπτωμάτων όπως είναι το λαχάνιασμα κατά την βάδιση ανηφορικού δρόμου, ο τσιγαρόβηχας, το αίσθημα βάρους στο στήθος, η δυσκολία στην αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης.


      Η θεραπεία του βιοσυντονισμού με τη συσκευή biomedis χρησιμοποιεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή ή από τα δείγματα των ουσιών που προγραμματίζονται μέσα σ’ αυτή. Στη συνέχεια η συσκευή αποστέλλει στο σώμα αντιστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών, με ένα αόρατο μαγνητικό πεδίο, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της επιρροής τους στον οργανισμό του πάσχοντα.


     Η μνήμη των κυττάρων σχετικά με την επίδραση της νικοτίνης σβήνεται και ο εθισμός εξαλείφεται. Το οξυγόνο του αίματος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα και οι πνεύμονες επανακτούν την αρχική αντοχή τους.

     Μετά τη θεραπεία του βιοσυντονισμού συνιστάται η κατανάλωση περίπου 2 – 3 λίτρων νερού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την βοήθεια που προσφέρει η biomedis στην απεξάρτηση του καπνίσματος.

Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/10/ethismos-kapnisma-biomedis.html#ixzz3YudDFmc4

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :