Διάγνωση με Βιοσυντονισμό...

Οι τρεις βασικοί πυλώνες κάθε ολοκληρωμένης μεθόδου στον τομέα της υγείας είναι η πρόληψη , η διάγνωση και φυσικά η θεραπεία. Η εταιρία Biomedis έχει δώσει βαρύτητα και στους τρεις αυτούς πυλώνες.

Η διάγνωση αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι στον χώρο της Υγείας , αφού η σωστή διάγνωση είναι απαραίτητη για την σωστή και άμεση χορήγηση της αντίστοιχης θεραπείας. Η Biomedis έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι αυτό.

Ο βιοσυντονισμός στηρίζεται σε συχνότητες όπως έχουμε αναφέρει. Κάθε όργανο το οποίο λειτουργεί σωστά αλλά και κάθε ασθένεια , ιός , βακτήριο έχουν μία μοναδική συχνότητα την οποία παράγουν. Οι συχνότητες αυτές είναι όλες καταγεγραμμένες και αντιστοιχισμένες με την κάθε πάθηση , οπότε η μέτρηση μίας συχνότητας μπορεί να δώσει και την ασθένεια την οποία βρίσκεται από πίσω.

Η Διάγνωση είναι ένα κομμάτι το οποίο βέβαια πρέπει να γίνει από ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς με ειδικές συσκευές της εταιρείας. Η μοναδική συσκευή που προτείνεται για χρήση άμεσα από τον ασθενή είναι η Biotest.

Ο γιατρός σας θα αναλάβει την ολοκληρωμένη διάγνωση και θα προτείνει και την αντίστοιχη θεραπεία παράλληλα.

Ο Βιοσυντονισμός έχει ποσοστό επιτυχίας διάγνωσης το οποίο αγγίζει το 100%. Το εξαιρετικό είναι πως ο Βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα να βρίσκει τα αίτια μίας ασθένειας και να τα καταπολεμά , όσο βαθιά και αν αυτά βρίσκονται. Σε αντίθεση με την κλασσική Ιατρική η οποία είναι συμπτωματική , ο Βιοσυντονισμός βρίσκει την ρίζα του προβλήματος , δεν κάνει διάγνωση με βάση τα συμπτώματα. Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο , ουσιαστικά την μέθοδο του μέλλοντος στο ιατρικό κομμάτι.
Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/p/diagnosi-biosyntonismou.html#ixzz3YmozucAt
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment