Αντρικός προστάτης – Ποια η ακριβής λειτουργία του και από τι κινδυνεύει;

Ο αντρικός προστάτης , οι παθήσεις του , καθώς και οι λύσεις τις οποίες ο Βιοσυντονισμός παρέχει μέσα από τις επαναστατικές συσκευές της Biomedis θα είναι το σημερινό θέμα του blog μας. Επειδή το θέμα βέβαια είναι αρκετά μεγάλο , ίσως ένα μόνο άρθρο να μην μας φτάσει για να το περιγράψουμε. Στα θέματα τα οποία χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες η ομάδα μας θα αφιερώνει και περισσότερα άρθρα , προσπαθώντας να τα χωρίσει σε υποκατηγορίες. Η Biomedis λοιπόν μαζί με τις συσκευές και τις συχνότητες τους είναι κάτι παραπάνω από σύμμαχος αυτού του ζωτικού οργάνου των αντρών.

            Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την λειτουργία του προστάτη , να δούμε τελικά από τι ακριβώς κινδυνεύει , τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία μας. Θα δούμε κάποια από τα προβλήματα και την αντιμετώπισή τους μέσα από τον Βιοσυντονισμό. Θα εκπλαγείτε όταν διαβάσετε για τις λύσεις οι οποίες υπάρχουν σε θέματα τα οποία μέχρι τώρα αντιμετωπίζαμε σαν «άλυτα».

Ακριβής θέση Προστάτη
            Ο προστάτης για αρχή είναι ένα ζωτικό όργανο , ουσιαστικά ένας αδένας , τον οποίο διαθέτουν μόνο τα αρσενικά θηλαστικά άρα κατ’ επέκταση και οι άντρες. Βρίσκεται στο αναπαραγωγικό κομμάτι του αντρικού οργανισμού κοντά στην ουρήθρα , στην ουροδόχο κύστη , ακριβώς μπροστά από τον όρθρο του άντρα. Μπορούμε να τον παρομοιάσουμε με ένα καρύδι και το βάρος του κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά τα 15 γραμμάρια. Η λειτουργία αυτού του αδένα εστιάζεται στην αποβολή του σπέρματος από τους όρχεις. Την διαδικασία αυτή αναλαμβάνουν μυς τους οποίους διαθέτει αυτό το όργανο. Πέρα αυτού παράγει το γαλακτώδες υγρό το οποίο χρειάζεται στην όλη διαδικασία της εκσπερμάτωσης. Ο προστάτης βέβαια αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο ως προς τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του για την επιστημονική κοινότητα. Πέρα των παραπάνω ο αδένας αυτός παρέχει προστασία στο ουροποιητικό σύστημα , αφού δεν επιτρέπει σε εξωγενείς παράγοντες , όπως μικρόβια ή βακτήρια , να το προσβάλουν. Εικάζουμε πως από αυτή του την λειτουργία πήρε και το όνομα του.


Προστάτης και σεξουαλική ζωή
            Ο προστάτης και η σεξουαλική ζωή για έναν άντρα είναι δύο έννοιες συνώνυμες. Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το όργανο αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις επιδόσεις κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Διαταραχές όπως η υπογονιμότητα αλλά και η στυτική δυσλειτουργία οφείλονται πολλές φορές στην κακή λειτουργία του προστάτη. Πρόκειται για ένα ζωτικό όργανο και όπως κάθε όργανο πρέπει να διασφαλίζεται η 100% σωστή λειτουργία του. Οι κίνδυνοι οι οποίοι ελλοχεύουν για τον προστάτη είναι και μεγάλοι και πολλοί. Γενικά το συγκεκριμένο όργανο χρίζει τεράστιας προσοχής και φροντίδας.


            Η Biomedis διαθέτει προγράμματα και συχνότητες τα οποία λύνουν σχεδόν όλο το φάσμα ασθενειών του προστάτη. Η συσκευή Android ειδικότερα μπορεί να εγγυηθεί τόσο την θεραπεία των ασθενειών αυτών όσο παράλληλα να κάνει και αποτοξίνωση στον οργανισμό σας. Οι τοξίνες αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι στην υγεία του οργανισμού μας και η απομάκρυνση τους εμφανίζει νέα δεδομένα στο κομμάτι της υγείας του ασθενούς βοηθώντας την πιο στοχευόμενη διάγνωση και στην καλύτερη θεραπεία. Φανταστείτε τις τοξίνες σαν ένα πάπλωμα το οποίο σκεπάζει το κρεβάτι μας. Μόνο η απομάκρυνση του μπορεί να αποκαλύψει τι ακριβώς βρίσκεται από κάτω.
Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/04/prostatis-paroysiasi.html#ixzz3Yj2HTwxK

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :