Εκδηλώσεις - σεμινάρια και αναφορές deta elis


Στην κατηγορία αυτή της ιστοσελίδας παρατίθενται φωτογραφικό υλικό, βίντεο και αναφορές από εκδηλώσεις, ταξίδια, σεμινάρια και εκπαιδευτικές-επιμορφωτικές ημερίδες, στις οποίες συμμετέχουν συνεργάτες της εταιρίας και επιστήμονες-ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, που εμπιστεύονται τις ιατρικές συσκευές της Deta-Elis για τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών τους.

 ΑΘΗΝΑ

Κάθε Δευτέρα στην Αθήνα 

Επικοινωνήσετε μαζί μας για την ώρα και τον χώρο .

 Θα αναλυθούν οι ιδιότητες και η εφαρμογή του βιοσυντονισμού στον άνθρωπο, η λειτουργία και η επίδραση των φορητών ιατρικών συσκευών της εταιρίας (διαγνωστικών και θεραπευτικών), καθώς και η πρόταση συνεργασίας της Deta-Elis .

                                                Θεσσαλονίκη
 Κάθε Τετάρτη
Επικοινωνήσετε μαζί μας για την ώρα και τον χώρο .


 Θα αναλυθούν οι ιδιότητες και η εφαρμογή του βιοσυντονισμού στον άνθρωπο, η λειτουργία και η επίδραση των φορητών ιατρικών συσκευών της εταιρίας (διαγνωστικών και θεραπευτικών), καθώς και η πρόταση συνεργασίας της Deta-Elis για προσωπική επαγγελματική ανέλιξη και ενίσχυση του εισοδήματος.

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνο : 6946 057 234
Κίεβο Μάιος 2012


Η εταιρία Deta-Elis γιόρτασε την επίσημη έναρξη της δραστηριότητάς της στην Ουκρανία με ένα τριήμερο εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας, που έλαβε χώρα στο Κίεβο την 23-25 Μαΐου 2012. Παρευρέθησαν συνεργάτες της εταιρίας από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, επιστημονικό προσωπικό και ιατροί.deta elis http://www.mlmstories.eu/

deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos
Share on Google Plus

About dokimaseto

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment